SIAPALAH AKU TANPA MEREKA..

SUDI-SUDILAH KLIK DAN TINGGALKAN LINK KAT SINI..

Ahad, 12 Disember 2010

BLOGWALKING TOOL VERSI BARU

Semasa berblog walking tiba-tiba terjumpa benda ni kat blog jiwakacau. Baca dua tiga kali.... tapi macam x faham gak... Tapi rasa-rasanya da kaitan jugak dengan blogwalking.... So, baik aku join jer... TQ bebanyak kat jiwakacau yang terbuka hatinya nak buat amal jariah macam ni... Kalau x masuk list pun tak pe.... tu namanya dah bukan rezeki...




Blogwalking Software New Version

Sekiranya nak tahu lebih lanjut tentang Version terbaru software ni... kliklah kat banner tu dan anda terbang ke blog yang canggih manggih tu... atau klik kat http://www.jiwakacau.com/2010/12/blogwalking-software-new-version/  Jumpalah segala keterangan dan maklumat yang mungkin anda nak tahu. Disebabkan antara syaratnya kena tag kat kawan-kawan... maka mereka ini ditag....
kudoprogon
GamatriA

2 ulasan:

gunsirit berkata...

Nanti sya pigi cek..

Zainal berkata...

apa yang bestnya pakai software blogwalking nih...

LIKE DISINI

Layout