SIAPALAH AKU TANPA MEREKA..

SUDI-SUDILAH KLIK DAN TINGGALKAN LINK KAT SINI..

Sabtu, 18 Disember 2010

APA SALAHKU????




Terasa lucu... sedihpun ada sebenarnya... Perasan tak Mister Linky  kat dalam blog ni? Ada teman yang menggelakkan kerana ianya tak seperti Mister Linky orang lain... Dah buat seperti mana yang sepatutnya tapi gitu pulak jadinya... kena klik dulu barulah muncul di page yang lain... Pelik dan ajaib!!! Rasanya... ramai yang tak perasan akan kewujudannya sebab setakat ni baru ada beberapa orang yang meninggalkan link mereka kat Mister Linky yang hampir tersembunyi tu... 
Jadi sesiapa yang tak perasan.... jomlah bermain sembunyi-sembunyi dgn Mister Linky blog CSR... Kalian cari Mister Linky dulu, bila dah dapat....tinggalkanlah link kalian... nanti CSR cari di mana kalian bersembunyi pula... Hihihihi..

3 ulasan:

immukmin berkata...

kak terima kasih sbb sapport immukmin...thank cute sngat...=)im

Sasa Al-Sharif berkata...

slm kak, samam mcm aku jgk. tp x kisah sgt. sbb dulu suka bw letak la benda tu. tp skg lebih suka jejak ke blog rakan dan membalas kunjungan blogger yg bw

mr_mrs mikko berkata...

mmg mistri la linky ko ni..
;)

LIKE DISINI

Layout