SIAPALAH AKU TANPA MEREKA..

SUDI-SUDILAH KLIK DAN TINGGALKAN LINK KAT SINI..

Jumaat, 26 November 2010

"Kids & Baby Photo Contest"

Alhamdulilah.... hari ni ada sedikit kelapangan untuk melunaskan beberapa tag daripada teman-teman blog... Salah seorang yang mengtag saya tu ialah seorang gadis comel.... Nak tahu???? kliklah kat sini   http://akmaezah.blogspot.com/
 TQ akmaezah.... Akak minta maaf sb lambat melangsaikan tag akmaezah... 

Penganjur contest ni ialah cik saffiyah... ( nak tahu lebih lanjut... silalah klik kat nama cik saffiyyah tue...)



Syarat -syarat penyertaan


1.    Anda mesti menjadi follower blog kedua cik saffiyyah.... http://sweetlikekisses.blogspot.com  Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru beliau:)..... ( ok dah buat )



2.   Tag kepada 8 orang maksimum....tidak boleh kurang tau dan bila anda telah tag teman-teman anda tu,  mesti kena  inform pada mereka yang mereka telah ditag...


neidiyra
nardnerd
zealouszirconia
paradokshati
GamateriA
kakyong
ufaachan
adiweyah

( Fuh!!!! jangan marah ye... )
 (ok dah buat )



3.     Banner contest mesti diletakkan di sidebar anda.... ( ok dah buat )



4.     Sertakan satu gambar.......tak kisahlah gambar anda zaman baby, zaman anda budak budak, gambar adik anda, gambar anak anda, gambar anak saudara anda.. yang penting ada gambar bebudak... MESTI ada tau... nanti cik saffiyyah marah.... hi.hi.hi...
 ( ok dah buat )



Ha... ni gambar akak ngan anak-anak dan sebahagian anak-anak buah masa Raya Puasa yang lepas... Akak ni ada 29 orang anak buah dan dah 3 orang cucu.... dah dapat gelaran Mak Su dan juga Opah Su... Bila time berkumpul, riuh rumah pak mertua kat kampung.... macam ada kenduri. Kalau setakat 5 ekor ayam.... alamat x cukup.... 
Bila time basuh kain..... ampaian extra akan muncul sekeliling rumah pak mertua... dah macam kilang kain!!!
Paling haru-biru bila time nak solat subuh... beratur macam filem P. Ramlee walaupun bilik air ada 3 ...
( Yang tu jer kot dapat diterangkan... dah x de idea )


5.     Hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini... 
( ok dah buat )



6.     Mulakan title entry dengan nama contest....

"kids & baby photo contest" 
( ok dah buat )




7.    Wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang... ( ok dah buat )




30 november 2010.....  Ha.... tu tarikh tutupnya tau, tetapi terpulang pada cik saffiyyah jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)




hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.




Banner Contest 
*letak di sidebar dan di dalam entry

2 ulasan:

Diary of Mine berkata...

sy da ikot contest ni... thnx ea tag... :) gud luck.. :)

Fuziani JSR berkata...

Diary : Okay... gud luck juga utkmu...

LIKE DISINI

Layout