SIAPALAH AKU TANPA MEREKA..

SUDI-SUDILAH KLIK DAN TINGGALKAN LINK KAT SINI..

Ahad, 23 Januari 2011

CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL

Lagi penangan si gaman GamatriA yang baik hati....
Hutang lama ni... kalau simpan lama-lama nanti si gaman minta bayar bunganya.... Dia ni ala-ala along... mengugut mo merajuk tepi tangga.. kadang-kadang suka gulik2 kalau merajuk...

Dipendekkan bebelan...
Untuk mengelakkan dia main ugut-ugutan atau merajuk-rajuk maka dengan rela hati menyertai contest ini.... Walaupun tahu nda akan menang punya... Selalu ndada rezeki bah...tapi tetap memberi sokongan kepada  Si Gadis Bermata Coklat ini.


Namanya pun contestkan, maka... tentulah ada syarat2nya...
1. Menjadi follower blog Gadis Bermata Coklat
2. Letak banner contest di sidebar sepanjang contest dan pautkan ke blog tersebut
3. Buat entri mengenai contest dan berikan idea hadiah yang diingini sekiranya memenangi RM100 dengan ayat yang simple.
4. Tag 5 lagi kawan blogger untuk menyertai contest ini.
5. Tarikh tutup penyertaan : 1 MAC 2011

 
Maka dengan ini.... saya mempertaruhkan gambar kesayangan hamba ini....
Tak semestinya gambar diri sendirikan???? Sebab tidak termaktub dalam syarat2 yg dinyatakan...
Jadi dipertaruhkan gambar bekas anak-anak didik yang sentiasa menjadi penghibur hati... 
( Ada masa.... buat darah mendidih-didih....! )



..Kalau menang rm100 tu..... nak belanja budak-budak ni makan nasi ayam Cik Nor kantin....


5 mangsa seterusnya untuk dipujuk rayu supaya sudi join contest ini adalah; 
Semua nama-nama diatas..... dipujuk rayu mendayu-dayu... sertailah contest ni sekiranya ada kelapangan.....ok!


Pinjam senyuman mr. google utk semua....

10 ulasan:

Sasa Al-Sharif berkata...

tq. dah join benda ni sebelum ni :)

eMMe berkata...

ayoooo kak ani tag saya ke?! huuu~ terima kasih....hehehe...

Nurul Huda Jumri berkata...

mmg cool! (^_^)

Fuziani JSR berkata...

Sasa : O.... ye ke? Tak pe.... Good luck kio...

Fuziani JSR berkata...

eMMe : Kalau menang.... belanja akak tau...

Fuziani JSR berkata...

Huda : TQ....

apisv2 berkata...

gudluck;)

Fuziani JSR berkata...

apisv2 : TQ....

iris berkata...

tinggal jejak cni co'z x jmpe kotak shout

siti fatimah berkata...

salam..hye.tq join ye :) good luck

LIKE DISINI

Layout