SIAPALAH AKU TANPA MEREKA..

SUDI-SUDILAH KLIK DAN TINGGALKAN LINK KAT SINI..

Sabtu, 22 Januari 2011

BETUL.... NI AWARD YANG PALING NGERI DI TAHUN 2011

Bila GamatriA muncul di shoutbox dengan linknya..... maka sudahku tahu niatnya... Adui gaman.... kenapa nda 30 jak... atau 60... 13 tu sikit jak bah...
 ( perli tu tau...!) Mau rasanya gulik-gulik sini...


Tapi nda apalah.... aku menerimanya dengan senyum lebar sebab award-award ni memang comel sangat... lagipun, banyak sudah hutang tag si gaman ni yang belum dilangsaikan....
Apa pun....terima kasih gia gaman... BAIK SUNGGUH HATIMU..!!! Ikhlas tu... tulus dari hatiku...




Semua award tu comelkan???????
Maka dengan ini..... diumumkan bahawa nama-nama yang disenaraikan dibawah telah dipilih sebulat mata untuk menerima award comel-comel ini.... Maka tiada sesiapapun yang dibenarkan untuk menolak award2 ini melainkan menerimanya jua dengan hati yang terbuka dan dengan senyuman yang lebar... Mereka ialah:

KudopRogon - Ngeri jer bunyinya

DAN...... mereka yang sering datang ke blog ini juga layak mendapatkan award2 ini. Silalah ambil... dah tak larat nak tag dah.... pening... Tolonglah ambil.... please....







14 ulasan:

dya adriza berkata...

ehehehhe.. kesian kat akak, maaf la sebab saya yg paksa dia, dia paksa akak plak, akak paksa la org2 lain ek hehehe

Fuziani JSR berkata...

dya : Adat kita berblog kan... tag teman2 merapatkan lagi hubungan sesama kita... Akak tak kisah... kalau ada kelapangan... apa salahnya... dapat jua mengubat hati...

eMMe berkata...

byknye award kak ani dpt, tahniah, moga sukses selalu dlm arena blog ini...jaga kesihatan sis selalu~

Fuziani JSR berkata...

eMMe : TQ... sambil tunggu En. suami balik dari main badminton... berbloglah kerja kak ani. Anak2 dan mak dah lama dibuai mimpi...

tiefazatie berkata...

omg!byk btol...tq sis..ada jg tue ifa dpt sdh nie..tp ok ja bha..tq2..terharu plak nie..=)

immukmin berkata...

salam..akak..sory immukmin amat sibuk...insyaAllah..immukmin akan cuba siapkan..apa yg belum immukmin tunaikan... insyaAllah.

shameel Iskandar berkata...

wah byknya award. tahniah2. sbnrye award dan tag mengtag ni utk merapatkan ukhwah sesama blogger.

Sasa Al-Sharif berkata...

wah. award bertimbun. hahaha.. ok la, nanti aku buat. tp sebelum tu mau setelkan yang dah postpone tu lagi

Fuziani JSR berkata...

ifa : Ifa mmg layak tuk terima semua award2 tu... Dari baby blog ni sehingga sekarang ifa masih sudi dtg jenguk2 akak...

Fuziani JSR berkata...

immukmin : Akak faham.... gunakan masa yang ada utk perkara yg lebih penting dulu....

Fuziani JSR berkata...

shameel Iskandar : TQ... alhamdulilah... Betul tu, tag ni merapatkan hubungan sesama blogger...

Fuziani JSR berkata...

Sasa : Bah... nda apalah. buat bila ada masa lapang....

Norgadis Labuan berkata...

Banyaknya award ni, terharu sambil nangis-nangis aku terima award ini. Terima kasih banyak2 kerana memilih aku untuk menerima award ini.

Cik Rose Cute berkata...

memang comel...datang follow sini..

LIKE DISINI

Layout